2 Ağustos 2010 Pazartesi

Bi tavsiye daha!


Piyasadaki ıslak mendilleri sevmiyorum,kullanmıyorum!Evdeyken lavaboda yıkıyorum Ali'nin altını,dışarda da uni baby yenidoğan'ı kullanıyorum mecbur kaldıkça.Diğerleri her ne kadar bebekler için üretilmiş olsalar da binbir türlü kimyasal içeriyor.

Hele ki bebeklerin ellerini ve yüzlerini bu ve benzeri ıslak mendillerle silmek bana çok korkunç geliyor.Restoranlarda bedava verilenlerin içinde neler olduğunu düşünmek bile istemiyorum!Bırakın bebekleri,biz bile kullanmamalıyız.

Geçen gün şu sitede rastladım 'mini tissue'lere.Sipariş vermiştim,bugün geldi.Hidrolik olarak sıkıştırılmış minicik pamuklar.Azıcık suyla ıslatıyorsunuz,bildiğiniz bir ıslak mendil boyutuna geliveriyor.Koruyucu yok,antibakteriyal çözelti yok,alkol yok,%100 doğal.

Orjinal sitesi: http://www.minitissue.com

Sipariş verebileceğiniz adres: http://www.gozdeniz.com.tr


Aman kullanmayın artık dışarıdaki ıslak mendilleri,boşverin.Hiçbir şey yapamıyorsanız bile atın bir tane el bezi çantanıza,onu kullanın.




2 yorum:

  1. Okuyunca yazıyı aklıma çocukluğum geldi. Anneannem çantasında 3 ayrı poşette 3 ayrı bez taşırdı, biri sabunlu, biri ıslak biri de kuru bezdi. İhtiyaç duyduğu anda çıkarır çantasından elimi yüzümü onlarla temizlerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mis gibi di mi?El bezi diye bir şey vardı evet :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...